Annonseartikkel fra Lånemegleren.no

Å eie en skikkelig motorsykkel, som en chopper, er mer en livsstil enn noe annet, og det oppstår nærmest et slags kjærlighetsforhold mellom eier og sykkel. En såkalt speedbike kan naturligvis ikke måle seg, og de kan i grunnen gå så fort de bare vil – det er ikke dét det handler om.

Har du lyst på en skikkelig sykkel er det bare ën ting å si: kjøp chopper sykkel i dag!

Kjøp brukt chopper – den har sjel!

En skikkelig sykkel som den vi snakker om her kan fort koste noen kroner, men du har jo muligheten til å kjøpe noe brukt! Selv om motorsykkelen kanskje ikke ser helt 100% ut kan du jo selvsagt legge noen timer arbeid i et prosjekt som dette og sitte igjen med en sykkel som ingen andre har!

Vi anbefaler at du kikker her!

En chopper krever omtanke fra sin eier, og fra tid til annen vil det være behov for vedlikehold og reparasjoner, men som vi alle vet så kan dette fort koste noen kroner – kroner som man ikke nødvendigvis har der og da. Mange velger det å søke om et forbrukslån ettersom beløpene ikke trenger å bli så enormt store, og for et slikt formål er lån som dette helt brilliant (representativt låneeksempel: eff.rente 17,89%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 900, totalt 96.030.). Når man får pengene kan man sette igang med arbeidet på vidunderet som forhåpentligvis står trygt parkert i garasjen.

Det er så mange tanker som svirrer rundt det å eie en sykkel som dette: den skal ha den rette formen, den skal ha den skinnende korrekte fargen som hver og en av oss foretrekker, og den skal selvsagt ha blankpusset krom som man kan speile seg i. Det er totalinntrykket og den deilige følelsen det gir andre mennesker å bare se på vidunderet. Det er dette som må være målet og ønsket med å eie sykkelen – det å ha noe som man stolt kan vise frem, noe som vekker oppsikt når du kommer cruisende langs veiene.

Det skal være en deilig brummende lyd, men ikke for støyende ettersom dette bare er uelegant og noe man gjør for å vekke oppsikt. Å vekke oppsikt er bra, men det skal gjøres på de rette premissene.

Vedlikehold og tilpasning av din sykkel vil derfor være essensielt, for husk på hvilken stor investering en slik sykkel kan være. De er ofte kostbare og da krever vi at du tar godt vare på den dyrekjøpte investeringen din.

Noe annet som kan være mulig, og da først og fremst hvis man er nevenyttig og kan skru selv, er å kjøpe et brukt eksemplar av sorten, for da kan du virkelig spesialbygge deg en sykkel som ingen andre kan vise til. Du kan da få den lakkert som du vil, du kan bruke de delene som du mener hører hjemme på akkurat din sykkel – ja du kan rett og slett lage deg et prakteksemplar av en stålhest som er din og ingen andres.

Vi oppfordrer deg til å realisere drømmen din, men ta den tiden du trenger: du vil få belønningen din til slutt i form av en sykkel du kan være stolt av!

Sjekk denne jobben som har blitt gjort av far og sønn i Orange County Chopper hvor de har konkurrert om å lage en Cadillac Bike!